Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ημερήσιο πρόγραμμα Θερινού Αθλητικού Camp 2024 «Αχιλλέας Βρέντζος» του Δήμου Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα, ανά τμήμα, θα λάβουν οι γονείς την πρώτη ημέρα του Camp “Αχιλλέας Βρέντζος”, του Δήμου Γαλατσίου. Το πρόγραμμα που διαμορφώνεται είναι το παρακάτω:

08:00 – 08:30 Προσέλευση παιδιών: Τα παιδιά προσέρχονται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Άλσους Βεΐκου και γίνεται έλεγχος από τη γραμματεία

08:30 – 11:30 Αθλητισμός: Αυτό το τρίωρο περιλαμβάνει δύο προπονητικές ώρες σε διάφορα αθλήματα τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά (08:30 – 10:00 και 10:00 – 11:30).

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα τα παιδιά συμμετέχουν σε αθλήματα μπάσκετ, στίβου, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις και κολύμβησης.

11:30 – 12:30 Σίτιση: Στα παιδιά προσφέρεται δεκατιανό το οποίο είναι ελαφρύ και προσεγμένο. Ενδεικτικά περιλαμβάνει σάντουιτς και χυμό.

12:30 – 14:00 Ψυχοκινητικά παιχνίδια: Τα παιδιά μαζί με την ομάδα τους διασκορπίζονται σε διάφορα σκιερά σημεία εντός του αθλητικού κέντρου και παίζουν παιχνίδια ήπιας έντασης με ψυχοκινητικό κυρίως χαρακτήρα, όπως κυνήγι θησαυρού, μπόουλινγκ και διάφορα παιχνίδια με στεφάνια.

14:00 – 16:00 Συγκέντρωση και αποχώρηση παιδιών: Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και προετοιμάζονται για την αποχώρησή τους. Γίνεται έλεγχος των παιδιών από τους γυμναστές και παραδίδονται από τη γραμματεία στον γονέα-κηδεμόνα, με υπογραφή στο αντίστοιχο έντυπο παρουσιολόγιο.

Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

–> Τα παιδιά πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους μια μικρή αθλητική τσάντα που θα περιλαμβάνει μια δεύτερη αλλαξιά ρούχων (μπλουζάκι, σορτσάκι). Κατά τις ημέρες που θα έχουν κολύμβηση, πρέπει να έχουν επιπλέον πετσέτα, μαγιό, σκουφάκι, σαγιονάρες και προαιρετικά γυαλάκια
κολύμβησης.

–> Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθεύσουν το παιδί τους με κάποιο επιπλέον φρούτο ή σνακ που δεν αλλοιώνεται.

–> Όταν τα παιδιά έχουν την πρώτη ώρα κολύμβηση, θα πρέπει να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωινό (αποφυγή γάλακτος, σοκολάτας και δημητριακών)

–> Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ