Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με νέους που έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να γνωρίσουν την Ευρώπη και να εργαστούν σε αυτή, να καταθέσουν τις ιδέες τους για τι μέτρα θα πρέπει να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την κινητικότητα και την εργασία, να ακούσουν τις απόψεις των συμμαθητών τους, αλλά και να προετοιμαστούν για να ψηφίσουν στις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024.

Χαιρετισμός:

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, Αντιδήμαρχος Κ.Ε.Π. & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Δήμος Παλαιού Φαλήρου / Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τοπικής Αυτοδιοίκησης BELC (tbc)

Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν νέοι και νέες που έχουν υλοποιήσει με επιτυχία προγράμματα Erasmus+ σε πανεπιστήμια, ευκαιρίες κινητικότητας από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, αλλά και στο ταξίδι του DicoverEU, αλλά και άτομα που εργάζονται τώρα σε Ευρωπαϊκούς θεσμούς!

Συντονίστρια:

Έλενα Παπαδημητρίου, Head of Editorial, FYI News

Στη δράση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Δικτύων Erasmus+ / Νεολαία, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, και Eurodesk, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για να λύσουν όλες τις απορίες των μαθητών.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00-13:00, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Οδός Τερψιχόρης 51, 175 62, Παλαιό Φάληρο).

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ