Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Με ένα ανεπανάληπτο “ευχαριστώ” έκλεισε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξής της η κυρία Θωμαΐδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ένα ανεπανάληπτο ευχαριστώ της επικεφαλής κας. Δέσποινας Θωμαΐδου, έκλεισε την εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας της Παράταξης Δύναμη Προοπτικής τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 το βράδυ στην πολυγωνική αίθουσα του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Η κα. Θωμαΐδου στο χαιρετισμό της, καταχειροκροτούμενη και πλαισιωμένη από τους Δημοτικούς Συμβούλους, τόνισε μεταξύ άλλων «Η Δύναμη Προοπτικής ήρθε για να μείνει στην πόλη μας. Και το κατορθώνει από την πρώτη ημέρα που εσείς της δώσατε την ώθηση να προσφέρει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω για την πίστη μας ότι η πόλη της καρδιάς μας η Νέα Ιωνία είναι οι άνθρωποί της. Αυτό είναι η ουσία της παρουσίας όλων μας. Είμαστε οι άνθρωποι σας».

Η βραδιά ξεκίνησε με τη μοναδική Νανά Δόμβρου σε ένα μελωδικό ταξίδι με αξέχαστες επιτυχίες.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα ευχόμενος για τη νέα χρονιά. Η Παράταξη Δύναμη Προοπτικής τίμησε για την ξεχωριστή και αδιάλειπτη προσφορά τους δύο εξαιρετικές γυναίκες. Την κα. Κατερίνα Βάλβη και την κα. Κυριακούλα (Κούλα) Μπρόλιου. Τιμήθηκε η Ειρήνη Αναστασοπούλου για τη διεθνή της διάκριση στο άθλημα της ξιφασκίας.
Τέλος, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, οι επικεφαλής των Παρατάξεων «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Χρήστος Κανλής και «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» κ. Βασίλης Χριστοδούλου, πλήθος Προέδρων και εκπροσώπων των Σωματείων της πόλης.
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ