Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Οι θεατρικές παραστάσεις που κάνουν τη πρεμιέρα τους αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα θεατρικών παραστάσεων που οι λάτρεις της θεατρικής σκηνής είναι απαραίτητο να προσθέσουν στο πρόγραμμα τους.

Αναλυτικά, οι θεατρικές παραστάσεις που μπορούμε να απολαύσουμε το ερχόμενο σαββατοκύριακο και ύστερα, είναι οι εξής:

Τα Τελευταία Φεγγάρια, του Φούριο Μπορντόν σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ στο Θέατρο Coronet

Στη σκηνή του Θεάτρου Coronet, ο σπουδαίος Στέφανος Κυριακίδης συμπράττει θεατρικά με την υπέροχη Άντζελα Γκερέκου σε έναν ρόλο μοναδικό και ανυπέρβλητο. Από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί συναντιούνται ξανά επί σκηνής, σε ένα έργο υψηλής αισθητικής και ουσίας. Πλάι τους, ο ταλαντούχος Δημήτρης Λιακόπουλος. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας η δυναμική Ρέινα Εσκενάζυ.

Στο πολυβραβευμένο θεατρικό έργο του Furio Bordon «Τα Τελευταία Φεγγάρια» όλα συνδέονται αρμονικά στο πρόσωπο του ήρωα-πρωταγωνιστή, που κάνει μια βαθιά ενδοσκόπηση στο λυκόφως της ζωής του.

Ο θεατής στα «Τελευταία Φεγγάρια» θα έρθει σε επαφή με θέματα που τον αφορούν και δεν είναι ξένα. Η σχέση του ανθρώπου με το γήρας αλλά και η φωλιασμένη νεότητα στην ψυχή και την καρδιά, είναι ορισμένα από τα διαχρονικά ζητήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο θεατής παρακολουθώντας τον ήρωα-πρωταγωνιστή να παίρνει όλο και περισσότερο απόσταση από τους αγαπημένους του, αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό. Η παράσταση ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, στη συγκίνηση και το γέλιο. Σαν τις στιγμές της ίδιας της ζωής. Σημασία έχει ποιους έχεις δίπλα σου και ποιους κρατάς από το χέρι, σαν αιώνιους συνοδοιπόρους σου!

Ημερομηνία: Από: 26/01/2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ