Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ποδηλατικός Γύρος Βριλησσίων την Κυριακή 22/09

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, προτρέποντας τους πολίτες μέσα από μα σειρά δρώμενων, να ανακαλύψουν φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης, ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Αθλητισμού,  διοργανώνει «Ποδηλατικό Γύρο» την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ), με ώρα προσέλευσης τις 9:00 και ώρα εκκίνησης τις 10:30, ενώ αφετηρία και τερματισμός θα διατελέσει ο ίδιος χώρος.

Η εκδήλωση θα έχει  ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η χρήση προστατευτικού κράνους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Σημειώνεται ότι στο αρχείο που θα υποβληθεί η αίτηση θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμο του κάθε ενδιαφερόμενου.

– Στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Αθλητισμού  στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, Ολυμπιονικών και Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

– Την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο προσέλευσης

–  Στο τέλος του ποδηλατικού γύρου θα γίνουν κληρώσεις με πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες.

Βρείτε εδώ το αρχείο της αίτησης συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Αθλητισμού του  Δήμου Βριλησσίων, Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου). Τηλ. Επικοινωνίας: 2108101510, 2108101511. Ώρες λειτουργίας: από 09:00 έως 19:30, καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ