Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αναγεννήσεως στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις


Λόγω εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής δικτύου οπτικών ινών, την 7-8-2024 και την 8-8-2024, και κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00, θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αναγεννήσεως στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της μετά τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης (παραπλεύρως Λεωφ. Κηφισού) έως την οδό Σάμου, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Τατοΐου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Θεσσαλονίκης (παραπλεύρως Λεωφ. Κηφισού).
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Σάμου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Φιλαδέλφεια. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομείνουσα κάθε φορά, λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ