Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα “BRAVE IN” – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα της Τράπεζας Πειραιώς και της ΕΛΕΠΑΠ – Ξεκινά ο 2ος κύκλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματος της Τράπεζα Πειραιώς και της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) “BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, το “BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα” εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς EQUALL – για  μια κοινωνία ισότιμων ανθρώπων.

Ύστερα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου κύκλου, το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον 2ο  κύκλο για τον οποίο οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν. Οι 10 ωφελούμενοι που παρακολούθησαν τις ενότητες του 1ου κύκλου, είναι πλέον έτοιμοι για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση, η επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων μετά από εγκεφαλική βλάβη, καθώς και η συνεργασία με εργοδότες για την αποτελεσματική εργασιακή ένταξή τους. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την Ολιστική Νευροψυχολογική Παρέμβαση με την Επαγγελματική Συμβουλευτική και την υποστήριξη της ένταξης στην εργασία των συμμετεχόντων.

Σύνολο η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες και υλοποιείται από την εξειδικευμένη Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ.

Η παρακολούθηση γίνεται δια ζώσης στο κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα ή διαδικτυακά.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.bravein.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ