Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβοουλίου σήμερα δια περιφοράς στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής σήμερα, Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, στις 12:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. «Επανεπιβολή της ρυμοτομίας, σε συμμόρφωση προς τις υπ’ αριθ. 11985/2010 και 7725/2005 αποφάσεις του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας σε ακίνητα που ρυμοτομούνται για τη δημιουργία κοινοχρήστου χώρου – πλατείας παιδικής χαράς και κοινωφελούς χώρου πολιτιστικού κέντρου (Ο.Τ. Γ493 Γ494 και Γ495) φερόμενων ιδιοκτησιών, μεταξύ των οδών Λεωφ. Πλαπούτα και Αυγής στην περιοχή Ηπειρώτικα σύμφωνα με την υπ’ αρ. 28/2022 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Διατήρηση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σύμφωνα με το αρ. 133 του Ν. 5106/24» (Εισηγ. κ. Ι. Γουλής – Αντ/χος κ. Η. Μπάρμπας)

Το κατεπείγον του θέματος προκύπτει από το γεγονός ότι οι υπεύθυνες δηλώσεις των ιδιοκτητών των ακινήτων πρέπει να γίνουν αποδεκτές από τον Δήμο με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, για να προωθηθεί άμεσα φάκελος στο Πράσινο Ταμείο με σκοπό την έγκριση της σχετικής χρηματοδότησης, σύμφωνα με τα μέλη του Δ.Σ.

2. Εισήγηση περί μη ανανέωσης δύο συμβάσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (Πρώην «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής) ΣΟΧ3/2023. (Εισηγ. κ. Α.Βασιλόπουλος – Αντ/χος κ. Ν.Σπυρόπουλος)

Ο λόγος του κατεπείγοντος συνίσταται στο γεγονός της καταληκτικής προθεσμίας για ανανέωση ή μη συμβάσεων του συγκεκριμένου προγράμματος, όπως ενημερώνει το Δ.Σ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ