Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Συνεδρίαση Δ.Σ. Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 29 Ιουλίου – Δείτε τα θέματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 27η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας θα διεξαχθεί με μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτήριο του Δημαρχείου (Αγ. Γεωργίου 40), και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 29-07- 2024 και ώρα 19.00 για να ληφθεί  απόφαση για το θέμα: Έκθεση Πεπραγμένων Δημοτικής Επιτροπής Α’ Εξαμήνου έτους 2024.

Κατόπιν, στην 28η Συνεδρίαση του Δ.Σ., που θα διεξαχθεί στις 19:15 την ίδια ημέρα, θα γίνει συζήτηση για λήψη απόφασης στο θέμα “Έγκριση απολογισμού ταμειακής διαχείρισης οικονομικού έτους 2023 του καταργηθέντος Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας (Ο.Π.Α.Ν)”.

Τέλος, κατά την 29η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί με μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτήριο του Δημαρχείου (Αγ. Γεωργίου 40), και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Δωρεάν παραχώρηση ή μη του οικήματος που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του 4ου Λυκείου Νέας Ιωνίας.
2. Παραχώρηση ή μη γραφείων του δημοτικού κτιρίου επί της Βοσπόρου 121 στην Καλογρέζα.
3. Αρμοδιότητα παραχώρησης των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας.
4. 6η Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού έτους 2024.
5. Τριμηνιαία Έκθεση εκτέλεση του Προϋπολογισμού Εσόδων- Δαπανών 2ου τριμήνου 2024.
6. Αξιολόγηση των στόχων του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Ν. Ιωνίας 2ου Τριμήνου 2024 σωρευτικά.
7. Ανάκληση της με αρ. 235/2024 Πράξη του Δημοτικού Συμβουλίου.
8. Αξιολόγηση των προσφορών Τραπεζικών Ιδρυμάτων για τη σύναψη δανείου.
9. Λήψη απόφασης περί Εγκρίσεως Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νέας Ιωνίας και της Ελληνικής Εταιρείας Παιγνιοθήκης.
10. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας της μελέτης του έργου «Αστική ανάπλαση στην περιοχή αγοράς του Δήμου Νέας Ιωνίας»
11. Σύσταση Επιτροπών του άρθρου 30 του Ν. 5056/2023 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων των παρακάτω καταργούμενων επιτροπών Δήμου Νέας Ιωνίας:
α)Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
β) Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
γ) Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ).
12. Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την υλοποίηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος, της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στη προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης περιόδου 2024-2025».
13. Έγκριση Μεταθέσεως του χρόνου παραδόσεως του αντικειμένου της προμήθειας υπό τίτλον «Ενίσχυση της μικροκινητικότητας στο Δήμο Νέας Ιωνίας»( ηλεκτρικά ποδήλατα).
14. Έγκριση διατήρησης κλιμάκων εκτός της ρυμοτομικής γραμμής για την εξυπηρέτηση ακινήτου στην οδό Υψηλάντου 16.
15. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί του πεζοδρόμου στην επιχείρηση «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» ιδιοκτησία της εταιρείας AZUL COFFEE O.E.
16. Μετατόπιση περιπτέρου της κ. Κυπραίου σε κοινόχρηστο χώρο εντός της πλατείας Αγ, Στεφάνου.
17. Άδεια Τοποθέτησης ορειοδείκτη επί της οδού Ικονίου 7.
18. Aανάγκη κοπής δέντρων και αντικατάσταση του στην πλατεία Αναπήρων.
19. Ανάγκη Κοπής Αείλανθων.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ