Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Τα θέματα της 3ης συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 3η συνεδρίαση των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και ώρα 09:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κεντρικού Δημαρχείου, επί της οδού Μαραθωνοδρόμου 95 στο Ψυχικό.

Στη δια ζώσης συζήτηση θα ληφθούν αποφάσεις για τα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Αποδοχή ποσού 313.961,75 € από τους ΚΑΠ – Α΄ Κατανομή
  2. Έγκριση παράτασης της υπ’ αριθμ.πρωτ.13699/22-08-2023 τροποποιητικής σύμβασης της υπ’ αριθμ. πρωτ. 12828/29-08-2022 σύμβασης για την παροχή της υπηρεσίας «Ασφάλιση των ακινήτων και μεταφορικών μέσων του Δήμου» για το τμήμα 2: «Ασφάλιση αυτοκινήτων, οχημάτων και μηχανημάτων» με την εταιρεία: «ΟΡΙΖΩΝ 1964 ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΗΜΙΩΝ» κατά έξι (6) μήνες.
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση – διάθεση της δαπάνης για τη πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνες συμβάσεις αθλητικά κέντρα).
  4. «Λήψη απόφασης για την έγκριση – διάθεση της δαπάνης για τη πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνες συμβάσεις παιδικοί σταθμοί).
  5. Εισήγηση για την ενίσχυση Δημοτικού Φωτισμού επί της οδού Πλάτωνος 1Β στην Δημοτική Κοινότητα Νέου Ψυχικού κατόπιν αιτήματος κατοίκου.
  6. Λήψη απόφασης περί μεταφύτευσης ή μη, δένδρων επί της οδ. Αγ. Φιλοθέης αρ. 62 στην Κοινότητα Φιλοθέης.
  7. Αποδοχή ποσού 56.100,00 € (Α’ Κατανομή) από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους
  8. Ανάθεση στον Δικηγόρο Νικόλαο Σταυρουλόπουλο να παραστεί ενώπιον του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προς υπεράσπιση του Υπαλλήλου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Γεωργίου Γιακουβάκη.
  9. Υποβολή αίτησης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στη δημόσια πρόσκληση Νο 11/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση 21.500 ανέργων, ηλικίας 55ετών και άνω».
  10. Υποβολή αιτήματος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας (ΕΣΚ), για τον Α’ Κύκλο Κινητικότητας έτους 2024».

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ