Αθλητισμός
Oμαδικά προγράμματα εκγύμνασης Δήμου Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα συνεχίζει να γυμνάζει και να νοιάζεται τους δημότες του, μέσα από τα ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης, καθώς και από τα προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης, καρδιοαγγειακής προσαρμογής και βελτίωσης, κάτω από την επίβλεψη έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.
Οι μέρες διεξαγωγής και το ωράριο λειτουργίας του δημοτικού γυμναστηρίου έχει ως εξής:
Ομαδικά Προγράμματα
Δευτέρα – Τέταρτη – Παρασκευή
9:00 – 10:00 (άτομα τρίτης ηλικίας)
10:00 – 11:00 (Total Body)
Αίθουσα Μυϊκής Ενδυνάμωσης
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 11:00 – 16:00
Τρίτη – Πέμπτη: 13:30 – 21:30
Το Γυμναστήριο βρίσκεται στο κέντρο ενός αθλητικού πυρήνα δίνοντας τη δυνατότητα στον αθλούμενο για πολλαπλούς τρόπους άσκησης καθώς βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα για όποιον θέλει να περπατήσει ή να κάνει τζόκινγκ, ενώ βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Κολυμβητήριου για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου, αλλά και του 2ου Αθλητικού Κέντρου που περιλαμβάνει γήπεδα Χάντμπολ, Μπάσκετ και Βόλεϊ.
Το σημείο είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς οι αθλούμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο από τη Δημοτική Συγκοινωνία όσο και από την Αστική Συγκοινωνία (204).
Η συμμετοχή στο Δημοτικό Γυμναστήριο αφορά άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Το μηνιαίο κόστος είναι 10€ για το ομαδικό πρόγραμμα (με το ομαδικό πρόγραμμα δίνεται και η δυνατότητα χρήσης της αίθουσας μυικής ενδυνάμωσης), 5€ για τη μυϊκή ενδυνάμωση ενηλίκων, ενώ το πρόγραμμα για άτομα τρίτης ηλικίας 65 ετών και άνω είναι δωρεάν.
Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής:
- Ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο
- Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ