Κοινωνία
Έκθεση Σκαφών στο λιμάνι του Πόρου από το 2024
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2023/11/unnamed-77.jpg)
Μια ακόμα σημαντική Έκθεση Σκαφών θα φιλοξενείται στο λιμάνι του Πόρου από το 2024 σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου με την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ).
Η νέα Έκθεση θα είναι το Ναυτικό Σαλόνι Αγοροπωλησιών Σκαφών / Sales and Purchase Yacht Show, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Οκτώβρη στοχεύοντας στη μεγάλη αγορά μεταχειρισμένων σκαφών της χώρας μας και της Μεσογείου.
Για τη διοργάνωση της νέας Έκθεσης υπογράφηκε στις 3 Νοεμβρίου 2023 στο Δημαρχείο Πόρου Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, του Προέδρου της ΕΠΕΣΤ Αντώνη Στελλιάτου και του Αντιπροέδρου του Δ.Λ.Τ. Πόρου Δημήτρη Παπαχρήστου. Σύμφωνα με το Μνημόνιο, οι τρεις φορείς δεσμεύτηκαν για τη συνδιοργάνωση της νέας Έκθεσης τα τρία επόμενα έτη (2024, 2025, 2026), όπως ακριβώς έχουν κάνει και για τη διοργάνωση του East Med Yacht Show το οποίο διοργανώνεται κάθε Μάιο στο λιμάνι του Πόρου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας