Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αγ. Παρασκευή: Σταθόπουλος κατακεραυνώνει Μυλωνάκη για τις αποφάσεις περί πολιτισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρά εκτοξεύει εκ νέου ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της παράταξης “Νίκη Πολιτών”, Ιωάννης Σταθόπουλος, κατά του δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής όσον αφορά πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κ. Μυλωνάκης «καμαρώνει» επειδή ξεκίνησε ο Δημοτικός Κινηματογράφος (θεσμός δεκαετιών) και εξαγγέλλει πολιτιστικές εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος επί Γ. Σταθόπουλου έγινε δωρεάν και μεταφέρθηκε στο Πάρκο «Στ. Κώτσης», γιατί η σχολική κοινότητα διαμαρτυρόταν (και ακόμα διαμαρτύρεται) ώστε να βρει ο Δήμος άλλη λύση από το 2ο Γυμνάσιο”, αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη “Νίκη Πολιτών”, ενώ προσθέτουν πως ο δήμαρχος “καταγγέλλει «κάποιους» που τον κατηγορούν ότι δεν είχε σκοπό να κάνει φέτος Κινηματογράφο, αλλά και ούτε το Δεκαήμερο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στον κήπο της οδού Κοντοπούλου”.

“Στους «κάποιους» είμαστε σίγουρα εμείς. Το λέμε ευθέως γιατί είχαμε σαφή δείγματα (και ενημέρωση), ότι στα αρχικά σχέδια της Δημοτικής αρχής δεν περιλαμβανόταν ο Κινηματογράφος στο Σχολείο, αλλά σε δυο Πλατείες μερικά Παρασκευοσάββατα. Επιπλέον, όσον αφορά τον κήπο της Βιβλιοθήκης, σχεδίαζαν λίγες βραδιές με παρουσίαση βιβλίων και προβολή ταινιών. Στην πορεία άλλαξαν «ρότα» και ελπίζουμε σε κάτι σωστό”, συμπληρώνει η “Νίκη Πολιτών” του Ι. Σταθόπουλου.

“Δυστυχώς, όμως, κατήργησε το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου, θεσμό 17 χρόνων με ψευδείς δικαιολογίες.

Η Θεατρική ομάδα του Δήμου, με σκηνοθέτη τον Γιάννη Δεγαΐτη, που κάθε χρόνο παρουσιάζει ωραίες παραστάσεις, αντιμετωπίστηκε εξ’ αρχής σαν «ξένο σώμα». Χρειάστηκε αγώνας για να δεχτούν την λειτουργία της φέτος.

Δυστυχώς, χωρίς συμμετοχή της στο Φεστιβάλ.

Συμπέρασμα: Εμείς κάνουμε κριτική με στοιχεία και δεν λαϊκίζουμε”, δηλώνει καταληκτικά η παράταξη.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ