Αγίας Παρασκευής
Δήμος Αγ. Παρασκευής: Ενημέρωση του Β. Ζορμπά για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της οδού Πάρου

Ανακοίνωση – απάντηση στο Σύλλογο Γονέων των Παιδικών Σταθμών εξέδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
“Μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, επισκέφτηκα το Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται στην οδό Πάρου και θα ήθελα να ενημερώσω τους γονείς αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για τα κάτωθι:
Α) Πριν από δύο χρόνια ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός φιλοξενούσε 165 παιδιά. Σήμερα και μετά από τις απαραίτητες τροποποιήσεις που έγιναν στο σύνολο του χώρου, φιλοξενούνται 83 παιδιά.
Β) Στο βρεφονηπιακό τμήμα «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ», στο οποίο αναφέρεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην ανακοίνωσή του, φιλοξενούνται 12 παιδιά σε 3 ξεχωριστούς χώρους (δωμάτια), οι οποίοι σε σύνολο είναι 45 τετραγωνικά μέτρα. Πρόκειται για χώρο ύπνου, χώρο παιχνιδιού και χώρο φαγητού.
Γ) Τα παιδιά βρίσκονται από την επιτήρηση και τη φροντίδα τεσσάρων (4) βρεφονηπιοκόμων.
Θεωρώ πως η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών είναι προσβλητική και απαξιωτική για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας. Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση αυτή, από τη συγκεκριμένη ομάδα που «εκπροσωπεί» 20 γονείς που προσήλθαν για την εκλογή του συγκεκριμένου Δ.Σ. από τους 950 συνολικά, δε με εξέπληξε καθόλου.
Είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι γονείς γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος μας στους μικρούς μαθητές χάρη στην εξαιρετική καθημερινή δουλειά του προσωπικού των Παιδικών μας Σταθμών.”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024