Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Ι. Σταθόπουλος: “Επιτέλους προχώρησε η ανάπλαση της Πλατείας Αγ. Ιωάννου στην Αγ. Παρασκευή”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η μελέτη – δημοπράτηση ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Ιωάννου ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το 2019 στη θητεία μας. Καμία μέχρι τότε Δημοτική αρχή δεν είχε ασχοληθεί με το θέμα” είναι οι βολές που “ρίχνει” ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής, Ιωάννης Σταθόπουλος, στον πρώην δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, αλλά και στον τωρινό, Γιάννη Μυλωνάκη, αναφερόμενος στο έργο της ανάπλασης της εν λόγω πλατείας.

“Ήταν έργο έτοιμο για να ξεκινήσει με σοβαρό εργολάβο και με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» (τώρα πληρώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής).

Δυστυχώς, ακυρώθηκε το 2020 από τον κ. Ζορμπά με την σύμφωνη γνώμη του κ. Μυλωνάκη και με τους δυο τους να χρησιμοποιούν τα ίδια έωλα και προσβλητικά για την Τεχνική μας Υπηρεσία επιχειρήματα”, συμπληρώνει κατόπιν.

“Η νέα μελέτη και δημοπράτηση του έργου από την Δημοτική αρχή Ζορμπά (κατώτερη του δικού μας έργου σε υλικά, περιφράξεις, όργανα κ.α.) ολοκληρώθηκε πρόσφατα, χωρίς ακόμη την ανακαίνιση της παλιάς Παιδικής χαράς.

Η ανάπλαση αυτή έχει θετικά στοιχεία (νέο σιντριβάνι, δεύτερη παιδική χαρά, φωτισμός led) και σίγουρα η Πλατεία είναι καλύτερη από πριν.

Ισχυριζόμαστε, όμως, ότι δεν απαντά στις πραγματικές ανάγκες της περιοχής και αυτό θα φανεί σύντομα.

Για την ιστορία, αντιτάχθηκαν τότε, στους Ζορμπά – Μυλωνάκη, ο υποφαινόμενος, ο Γ. Οικονόμου και ο Π. Γκόνης μέλη της Οικονομικής επιτροπής”, καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ