Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Νικηφόρο πέρασμα με 0 – 2 υπέρ του Χολαργού στο γειτονικό ντέρμπι με την Αγ. Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις


Γειτονικό φιλικό ανάμεσα στην Αγία Παρασκευής και τον Χολαργό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Νότου στην Αγ. Παρασκευή, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν από μία φορά σε κάθε ημίχρονο και να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Γεωργίου με ωραία ενέργεια και σουτ (0-1), ωστόσο νωρίτερα θα μπορούσε η «Σάντα» να έχει προηγηθεί, σε ένα πρώτο μέρος που ήταν απολαυστικό! Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν εκείνη που καταγράφηκε στο 30′, όταν ο Γ. Πατρίκιος πλάσαρε προς την εστία, η μπάλα χτύπησε και στα δύο κάθετα δοκάρια (!), για να απομακρυνθεί ακολούθως από τους αμυνομένους.

Στο 62ο λεπτό η Αγ. Παρασκευή είχε νέα προσπάθεια στο δοκάρι, αυτή τη φορά σε λόμπα του Μούζου, ο οποίος δεν ευτύχησε να ισοφαρίσει. Αντ’ αυτού, λίγο αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Χολαργό. Έπειτα από συνδυαστικό παιχνίδι αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Φραντζέσκος, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Κουσάνας): Κοντούρας, Νταβός (15′ λ.τρ. Γ. Πατρίκιος), Χατζής, Μήτσης, υπό δοκιμή, Αγγελόπουλος, Στυλιανόπουλος, Τζέλη, Ε. Πατρίκιος, Μούζος, Σπυρόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χρυσανθακόπουλος, Καρακάσης, Μαρίνης, Γούλας, Θεοδώρου, υπό δοκιμή (2)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Τάπρατζης): Παπαγεωργίου (46′ Τάγκαλος), Μπάκας (60′ Γκιάτης), Πρόξενος (60′ Κουτσομπίνας), Αγγελόπουλος (60′ υπό δοκιμή), Μπαλαχτσής (60′ Καλαβρυτινός), Πατερίτσας (60′ Τσίρος), Κομνηνός (60′ Φραντζέσκος), Μακρής (60′ Φιλίππου), Γεωργίου (60′ Λαχανάς), Τσουμάνης (60′ Χονδρογιάννης), Τσιαντής (60′ Γκαγκώσης).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ