Αγίας Παρασκευής
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής

Η Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής (πρώην Παλλήνης) και συγκεκριμένα ο Διευθυντής του κ. Δ. Κατσίνης ενημερώνει ότι έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τη χρονιά 2017-2018.
Το Σχολείο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες (από 18 χρόνων και πάνω χωρίς ηλικιακό όριο) στους οποίους παρέχει ύστερα από δυο έτη δωρεάν φοίτησης τίτλο σπουδών ισότιμο απολυτηρίου γυμνασίου (με όλα τα δικαιώματα ενός αποφοίτου γυμνασίου). Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ενήλικων εκπαιδευόμενων.
Το Σχολείο, που λειτουργεί στo πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, φιλοξενείται στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, καθώς ο Δήμος αγκάλιασε την προσπάθεια του Υπουργείου και της Διεύθυνσης του Σχολείου.
Τα στοιχεία επικοινωνίας μας για αιτήσεις, εγγραφές και πληροφορίες είναι:
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής (εντός 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής), Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα 13 (δίπλα στο Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας», έξοδος προς οδό Γαρυττού).
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106669129, 2106669144 (ώρες: 4:30-8:30 μμ).
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ