Αγίας Παρασκευής
Καλά νέα για την Αγ. Παρασκευή: Ξεκινάει η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους

Δημοπρατείται στις 25 Φεβρουαρίου 2019 το έργο συνολικής ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους, από τη Λεωφ. Μεσογείων έως την οδό Ελβετίας, προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ. Το τμήμα από την οδό Ελβετίας έως την οδό Γραβιάς θα αναπλαστεί μετά την κατασκευή του αγωγού ομβρίων, έργο που δημοπρατείται στις 9 Ιανουαρίου 2019.
Το έργο χρηματοδοτείται με 470.000 € από το Πράσινο Ταμείο, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και με 830.000€ από ίδιους πόρους του Δήμου.
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων, τη βιώσιμη κινητικότητα και την εικόνα του Αι Γιάννη. Αισθάνομαι επίσης ικανοποίηση γιατί δημιουργούμε ένα ακόμη μεγάλο έργο υποδομής για την πόλη μας, πετυχαίνοντας παράλληλα την ένταξη του, όπως πολλών άλλων, σε πρόγραμμα χρηματοδότησης», δήλωσε για το γεγονός ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ