Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Ξεκινούν τα έργα αποπεράτωσης του Δημοτικού κολυμβητηρίου Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «πράσινο» φως για την άμεση έναρξη των έργων αποπεράτωσης του δημοτικού κολυμβητηρίου Αγ. Παρασκευής με τη χρηματοδοτική στήριξη και της Περιφέρειας Αττικής, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής Β. Ζορμπά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Επισημαίνεται πως η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει το έργο συνολικού προϋπολογισμού περίπου 6.5 εκ. ευρώ, με 2 εκ. ευρώ, ποσό που ήδη έχει δεσμευθεί στον προϋπολογισμό της για το 2024.

«Ειδικότερα μετά από σχεδόν 35 χρόνια ταλαιπωρίας και προβλημάτων, ξεκινούν οι απαιτούμενες εργασίες για την ολοκλήρωση του Δημοτικού κολυμβητηρίου. Το στάδιο εργασιών που έχει ολοκληρωθεί κατά το παρελθόν περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα, τους τοίχους πληρώσεως και τμήμα των επιχρισμάτων. Πλέον θα εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες αποπεράτωσής του, ώστε να καταστεί λειτουργικό. Κύριο άξονα του έργου αποτελεί η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω εγκατάστασης συμπαραγωγής ηλεκτρισμού – θερμότητας (ΣΗΘΥΑ) και εγκατάστασης φωτοβολταϊκού σταθμού» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παρόντες στην τελετή υπογραφής η οποία πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου ήταν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Β.  Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γ. Πατούλη Ν. Ζομπολας, Γ. Πίσπα και Μ. Σαμαρά, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έ.Καψοκεφάλου, οι Αντιδήμαρχοι Β.Σάρκουλας, Γ. Αργυρός, Δ. Λέκκας, Τ. Κωστόπουλος, Ν. Κωβαίος και άλλοι.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ