Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα στην Αγ. Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις

– Κλειστή η οδός Βορρά, από την οδό Ζεφύρων έως την οδό Τασσοπούλου, από τις 09:00 έως τις 12:00, λόγω εργασιών σκυροδέτησης. Τα οχήματα θα διέρχονται από την οδό Βορρά, αριστερά στην οδό Ζεφύρων, αριστερά στην οδό Ανατολής, αριστερά στην οδό Νότου, αριστερά στην οδό Αγίου Ιωάννου, αριστερά στην οδό Τασσοπούλου.

– Κλειστή η οδός Σπετσών από την οδό Πευκακίων έως την Αλαμάνας, από τις 08:00 έως 15:00, λόγω εργασιών με γερανοφόρο όχημα. Τα οχήματα θα διέρχονται από την οδό Σπετσών, δεξιά στην οδό Πευκακίων, αριστερά στην οδό Αθ.Διάκου, συνέχεια στην οδό Αγίου Ιωάννου.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.

Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ