Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Κοντόπευκου – Πευκακίων – Παραδείσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντόπευκου – Πευκακίων – Παραδείσου Αγίας Παρασκευής έκοψε την πίτα του προ ολίγων ημερών στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου.

Ήταν εποικοδομητικός ο διάλογος που αναπτύχθηκε για επίμαχα ζητήματα της γειτονιάς μας, που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα των πολίτών.

Η πρόεδρος, Βούλα Κουτσογιάννη, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και διάβασε τον χαιρετισμό του ΔΣ. Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση και η γνωριμία με τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ από τις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν πρώην μέλη του ΔΣ, που συνεχίζουν ακόμη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά.

Ο Σύλλογος μνημονεύτηκε, κόβοντας κομμάτι πίτας στη μνήμη τους, τους πρώην προέδρους, Γιάννη Βουτσινά και Δημήτρη Χατζή, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Τους χαιρετισμούς ακολούθησε ελεύθερη διαλογική συζήτηση, παίρνοντας τον λόγο οι παρευρισκόμενοι πολίτες. Έτσι, αναπτύχθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά όλων.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος της Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, και επικεφαλής της παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ την Αγ.Παρασκευή”.

Επίσης παρευρέθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων:

* Γιάννης Σταθόπουλος “ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ της Αγ. Παρασκευής”
* Βασίλης Σάρκουλας  “Αγ.Παρασκευή Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”
* Γιώργος Οικονόμου “ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγ. Παρασκευή”
* Α/Α η Αφροδίτη Αυγερινού “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”
* Α/Α ο Μανώλης Αθανασίου “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”
* Ο Κώστας Τσιαμπάς “ΟΡΑΜΑ για την Αγ. Παρασκευή”
* Α/Α ο Δημήτρης Ρόβας “ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Αρκετοί εκπρόσωποι αδελφών Συλλόγων και φορέων της πόλης ανταποκρίθηκαν στο γιορταστικό κάλεσμα, μεταξύ άλλων η Αγγελική Γκουντάρα από τον  Εξωραϊστικό Σύλλογο Πευκακίων “Η Αναγέννηση”, η Ηλέκτρα Αντωνοπούλου από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Ο Άγιος Ιωάννης” και η  Αγγελική Σκοτίδα από τον “Σύλλογο Ρουμελιωτών”

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων για ειρήνη σε όλο τον κόσμο, υγεία, ευημερία και δημιουργικότητα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ