Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Στο «Ρώτα τον Δήμαρχο» για το μήνα Ιούλιο, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής έδωσε απαντήσεις για όλα

Δημοσιεύθηκε

στις


Το «Ρώτα τον Δήμαρχο», η πρωτοβουλία του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη, με στόχο τη «ζωντανή» επικοινωνία με τους πολίτες για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και την καθημερινότητα, βγήκε στον αέρα για αυτόν τον μήνα την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Στη 1.5 περίπου ώρα που διήρκησε η συζήτηση, ο κ. Μυλωνάκης απαντούσε σε ερωτήματα που έθεσαν οι πολίτες για κρίσιμα ζητήματα της πόλης.

Μεταξύ άλλων, εστίασε στο πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου του Δήμου, προαναγγέλλοντας και μια έκπληξη στο κλείσιμο των προβολών στις 3 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε εκτενώς στις δράσεις και την οργάνωση του Δήμου στον τομέα πολιτικής προστασίας και υπογράμμισε πως το θέμα της καθαριότητας της πόλης είναι ένα ζήτημα καθημερινής προτεραιότητας για τη διοίκηση.

Ακολουθεί, ενδεικτικά,  βασικό σημείο της συζήτησης:

Πολιτισμός και έναρξη Θερινού Κινηματογράφου

Με αφορμή την έναρξη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Cine Σχολείο Θανάσης Βέγγος», στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, ο κ. Μυλωνάκης υπογράμμισε πως οι πολίτες, μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες κλασικές, Α’ Προβολής, αλλά και ταινίες από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης, σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον. Μάλιστα, προανήγγειλε πως ο Δήμος επιφυλάσσει και μία έκπληξη στο κλείσιμο των κινηματογραφικών προβολών. Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι στο σχεδιασμό του Δήμου είναι και η προβολή μόνο παιδικών ταινιών σε διάφορες γειτονιές της πόλης και πρόσθεσε πως του χρόνου θα είναι ακόμα πιο αναβαθμισμένος και σημείωσε πως όλοι αυτοί που διέρρεαν πως ο κινηματογράφος καταργείται, διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε θερμά τους πάνω από 2000 θεατές που παρακολούθησαν το παιδικό φεστιβάλ μαζί με τα παιδιά τους, κάνοντας λόγο για έναν νέο θεσμό που αγκάλιασε πολύ θερμά η πόλη και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Σεπτεμβρίου το οποίο, όπως ανέφερε, θα περιλαμβάνει ξεχωριστές μουσικές συναυλίες και από καλλιτέχνες που ζουν στην Αγία Παρασκευή αλλά και μοναδικές παραστάσεις, οι οποίες παίζονται αυτό το καλοκαίρι στην Επίδαυρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ