Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Άγιος Δημήτριος – Φεστιβάλ Πόλης: Εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο μεγάλες συναυλίες και Θέατρο Σκιών για τα παιδιά παίρνουν τη σκυτάλη των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πόλης Αγίου Δημητρίου 2024, το ερχόμενο τριήμερο 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

Πλατεία Παναγούλη | 21.00
Η Κιθαριστική Ορχήστρα και η Χορωδία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αγίου Δημητρίου θα συμπράξουν με τον γνωστό τραγουδοποιό, σε ένα πρόγραμμα που θα ανατρέχει στις σημαντικότερες στιγμές της πολυετούς δημιουργικής του πορείας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«ΤΑ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ»… ΜΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Πλατεία Παναγούλη | 21.00
Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Η – Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η Π Α Ρ Α Σ ΤΑ Σ Η |

Ο Ευαγγελιστής Μάρκος Βαμβακάρης συναντά τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Γενίτσαρη. Δυο στην κυριολεξία Άγιοι της Ελληνικής μουσική παράδοσης ζωντανεύουν στο θεατρικό σανίδι. Ξυπνάνε μουσικές μνήμες αλλά και ιστορικές, καθώς αυτοί οι δύο σηματοδοτούν σημαίνουσες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, την οποία και βίωσαν κυριολεκτικά στο πετσί τους, αλλά και την τραγούδησαν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου

Πλατεία Δημοκρατίας (Τα Μήλα) | 19.30

Είστε όλοι καλεσμένοι στον Γάμο του Μπαρμπαγιώργου! Θα παρελάσουν από τη σκηνή όλοι οι γνωστοί και άγνωστοι τύποι του θεάτρου σκιών.
Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

*Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πόλης γίνονται δεκτές προσφορές πολιτών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης που αποτελούν πολύτιμη συνδρομή προς τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, οι οποίες φροντίζουν καθημερινά για τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ