Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Δυνατό ξεκίνημα της Μαρίας Ανδρούτσου και της δημοτικής κίνησης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ / Συμμετέχουμε – Ενώνουμε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Βελουχιώτη, την Πέμπτη 13/7/2023, απευθύνθηκε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, κάνοντας επίσημη έναρξη του προεκλογικού της αγώνα εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, αφού ο Ιούλιος είναι μήνας διακοπών, αλλά και λόγω του καύσωνα που επικρατούσε τη συγκεκριμένη ημέρα, η συγκέντρωση ξεπέρασε σε συμμετοχή κόσμου τις προσδοκίες των διοργανωτών, καταγράφοντας τη θετική ανταπόκριση του λαού του Αγίου Δημητρίου στις έως τώρα προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου, αλλά και τις προσδοκίες που έχει από την επόμενη δημοτική θητεία.

Η Μαρία Ανδρούτσου, σε μια εκτεταμένη ομιλία της, αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που χαρακτήρισαν την τρέχουσα τετραετία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μεγάλα έργα που ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της πόλης.

Επισήμανε επίσης, παρουσιάζοντας τον κύριο όγκο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ότι στο διαρκές όραμα της δημοτικής κίνησης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ / Συμμετέχουμε – Ενώνουμε», για μια πόλη βιώσιμη, συμπεριληπτική και αλληλέγγυα, έρχονται να συμπράξουν για άλλη μια φορά νέες δυνάμεις που συμμετέχουν δίνοντας ώθηση στη δημοτική ζωή της πόλης, με ιδέες, γνώση, αλλά κυρίως με αγάπη για τον Άγιο Δημήτριο.

Νέες δυνάμεις, που με απόλυτη ισορροπία στην εκπροσώπηση των φύλων, αποτελούνται από πολίτες ενεργούς που ασχολούνται χρόνια με τη δημοτική ζωή, αλλά και πολλούς νέους και νέες που εμπλέκονται για πρώτη φορά στα κοινά, με πολλή όρεξη για δουλειά και αντλώντας έμπνευση από το μεγάλο έργο που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ