Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Συνεχίζεται η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά» στον Άγιο Δημήτριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία ακόμα παρέμβαση καθαρισμού και ευπρεπισμού της περιοχής γύρω από τις οδούς Λέρου και Πάρου, παρουσία του δημάρχου, Στέλιου Μαλαλάκη, του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, Κώστα Κυριακάκη και της εντεταλμένης συμβούλου σε θέματα Ισότητας Φύλων, Βασιλικής Βαζαίου, επιχείρησαν σήμερα το πρωί (25/7) μικτά συνεργεία του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων προχώρησαν σε παρεμβάσεις καθαριότητας, κλαδέματος δέντρων, απομάκρυνσης μπαζών, επιδιόρθωσης βλαβών ηλεκτροφωτισμού, πλύσιμο πεζοδρομίων, κ.ά. Η παρουσία τους εκεί έτυχε θετικότατης ανταπόκρισης από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επιδοκίμασαν την προσπάθεια και ζήτησαν να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης: «Σε κάθε γειτονιά που επισκεπτόμαστε διαπιστώνουμε από κοντά το μέγεθος του προβλήματος της καθαριότητας και την έκταση της εγκατάλειψης που υπήρχε. Κατανοώ επομένως, την αγανάκτηση και την απογοήτευση των πολιτών, που συναντώ στις γειτονιές. Μου δίνει δύναμη, ωστόσο, η θετική απήχηση που έχει αυτή η πρωτοβουλία. Συνεχίζουμε λοιπόν τις παρεμβάσεις μας δυναμικά, συστηματικά και αποτελεσματικά! Με οδηγό τις υποδείξεις σας μέσα από τη Γραμμή του Δημότη! Όλοι μαζί αλλάζουμε την καθημερινότητα και νοικοκυρεύομε την πόλη μας!»

Τρόποι επικοινωνίας

Για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να αναφέρουν μέσω της «Γραμμής του Δημότη» 213 200 7708 (καθημερινά 08:00- 17:00), τα ζητήματα που απασχολούν τη γειτονιά τους. Τα αιτήματα λαμβάνονται υπόψη, ομαδοποιούνται και προωθούνται προς επίλυση από τα συνεργεία του Δήμου. Επιπλέον, μπορούν να επικοινωνούν με το δήμο μέσω της εφαρμογής στο κινητό cityon και της ενότητας City Agenda στη σελίδα του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ