Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Αυτοί είναι οι 2 ληστές καταστημάτων σε Ίλιον, Αγίους Αναργύρους & Περιστέρι [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Βίντεο με τη δράση που είχαν οι 2 ληστές καταστημάτων σε Ίλιον, Αγίους Αναργύρους και Περιστέρι που αποτυπώνει τη μεθοδολογία δράσης τους

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα και τις φωτογραφίες των δυο συλληφθέντων στις 10 Δεκεμβρίου στις Αχαρνές που κατηγορούνται για κλοπές και ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι δυο δράστες πραγματοποιούσαν ληστείες σε καταστήματα στις περιοχές του Περιστερίου, του Ιλίου και των Αγίων Αναργύρων, στα οποία εισέβαλλαν και με την απειλή μαχαιριού αποσπούσαν τις εισπράξεις από το ταμείο. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε δίσταζαν να ασκήσουν σωματική βία σε βάρος των υπαλλήλων.

Κατά τη δράση τους, κάλυπταν πάντοτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με ιατρικές ή υφασμάτινες μάσκες, εκμεταλλευόμενοι την υποχρεωτική χρήση τους, κάτι που εκτός από την κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου, τους προσέφερε και το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 5 περιπτώσεις ληστειών και 2 περιπτώσεις κλοπών.

Δείτε εδώ τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 2 δραστών

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, ληστειών κατά συρροή από κοινού και κατά μόνας τελεσμένες και σε απόπειρα, συνέργειας στις ως άνω πράξεις, διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από δράστες που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοφορίας, παράνομης κατοχής κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών, προμήθειας-κατοχής ναρκωτικών ουσιών και βίας κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306-7 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε βίντεο με τη δράση τους:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ