Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Επίσημη Πρώτη για το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, που θα δώσει ανάσα ζωής στις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και εργαλεία βοηθείας σε νεοφυείς επιχειρήσεις.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας χαιρέτισε την εκδήλωση, τονίζοντας ότι το Κέντρο Επιχειρηματικότητας θα βοηθήσει το τοπικό επιχειρηματικό περιβάλλον. «Ο ρόλος του Κέντρου αφενός έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα από την άλλη όμως θα αποτελέσει ένα πόλο επιχειρηματικότητας με νέες πρωτοβουλίες για νεοφυείς επιχειρήσεις για όλους εκείνους τους δημιουργικούς ανθρώπους του τόπου μας που έχουν μία ιδέα πιστεύουν βαθιά σε αυτή και ψάχνουν τα εργαλεία για να την κάνουν πραγματικότητα», τόνισε. Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Δήμος μας, έχει αναλάβει μία σειρά δράσεων, όπως έργα ανάπλασης, προσβασιμότητας, καλλωπισμού, δημιουργίας θέσεων στάθμευσης, εκδηλώσεων και προβολής της πόλης μας, αποδεικνύοντας καθημερινά πως η ανάπτυξη της εμπορικότητας και της τοπικής αγοράς, βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα της διοίκησής μας. Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Αγίων Αναργύρων-Καματερού έρχεται να πλαισιώσει λοιπόν όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Και για να πετύχουμε, θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων όσων έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε σήμερα ώστε να χτίσουμε μαζί μια πόλη εμπορική, μια πόλη τεχνολογική μια πόλη ευρωπαϊκή, δεσμευμένη στην ανάπτυξη και στη δημιουργία».
Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αλλά και ο Γραμματέας Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αγίων Αναργύρων-Καματερού Γιώργος Πατίστας, ενώ για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μίλησε η διευθύντρια της αναδόχου εταιρείας Planet Μάχη Καραγιάννη. Για το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού η υπεύθυνη επικοινωνίας της αναδόχου εταιρείας Λέτα Ψάλτη εξήγησε πώς θα συμμετέχουν οι επιχειρήσεις είτε πρόκειται για νέες επιχειρήσεις, είτε για υπάρχουσες επιχειρήσεις, στοχεύοντας να γίνει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας σημείο αναφοράς.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link:
https://www.business-agankam.gr/
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ