Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Κοπή πίτας εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024 στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στο προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

Μία εκδήλωση που διοργανώνεται τα τελευταία τέσσερα έτη και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των σχέσεων και στην ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος που ξεκίνησε. Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας ευχήθηκε στους εργαζόμενους να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία. «Ο Δήμος διανύει την πιο δημιουργική περίοδό του μέσα από μία μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς. Σίγουρα χρειάζονται αρκετά να γίνουν ακόμα αλλά με τη δυναμική πορεία που έχουμε προδιαγράψει και με τη δική σας συμβολή φυσικά, θεωρώ ότι θα προσφέρουμε στους δημότες μας το καλύτερο», τόνισε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους.

Τη σκυτάλη πήραν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που παρευρέθηκαν, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους μία εποικοδομητική χρονιά με υγεία. Την τιμητική του είχε το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου, το οποίο κέρδισε το φλουρί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ