Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ο Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού τιμά και στηρίζει τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή, μας μεγάλωσαν, μας στήριξαν και μας αγάπησαν ήταν η γιορτή που ετοίμασε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024.

Όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ χόρεψαν,  τραγούδησαν και  διασκέδασαν με τις μελωδίες του Λευτέρη Μπαφαλούκου και της κομπανίας του σε μια εξαιρετική γιορτή που ετοίμασε ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε κατά την έναρξη της εκδήλωσης: «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, διοργανώσαμε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά μία ξεχωριστή εκδήλωση με καλεσμένα τα μέλη των ΚΑΠΗ μας στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου. Πόσο όμορφο είναι που κάθε χρόνο πια σμίγουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια και ζούμε μοναδικές στιγμές με τραγούδι και χορό.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ μας για τη χαρά και τη ζωντάνια τους, αποδεικνύοντας μας για ακόμα μία φορά ότι «τα νιάτα δεν έχουν ηλικία». Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λευτέρη Μπαφαλούκο και το συγκρότημά του για το κέφι του και τα τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά αυτή τη μοναδική βραδιά. Είναι σημαντικό ως κοινωνία να διατηρούμε ζωντανούς τους δεσμούς που μας συνδέουν, και να στεκόμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο, δείχνοντας διακριτικά και αθόρυβα τον σεβασμό μας στις γιαγιάδες και στους παππούδες μας που είναι πάντα δίπλα μας. Χρόνια πολλά σε όλους και να είστε πάντα καλά! Και του χρόνου!»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Βασίλης Λώλος, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαριάννα Τουμαζάτου και ο Βουλευτής Δυτικού Τομέα Β2 Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαρία Σαπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ