Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του ΕΔΑΠ Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα χαμόγελα «περίσσευαν» στην τελετή λήξης της τρίτης χρονιάς λειτουργίας του Ελεύθερου Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΔΑΠ) Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Παρόντες οι «φοιτητές» όλων των ηλικιών, οι οποίοι έλαβαν τα πτυχία τους μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024.

Το ΕΔΑΠ Αγίων Αναργύρων-Καματερού συμπλήρωσε τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και είχε όπως κάθε χρόνο, δύο κύκλους σπουδών, έναν χειμερινό και έναν εαρινό.

Στο ΕΔΑΠ συμμετείχαν καθηγητές από όλους τους τομείς των επιστημών.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι δημότες αγκάλιασαν το εγχείρημα του ΕΔΑΠ, ενώ ευχαρίστησε τους καθηγητές που συμμετείχαν στο Πανεπιστήμιο, τους συνεργάτες του και όλους τους «φοιτητές» που βοήθησαν στην επιτυχία του ΕΔΑΠ.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα για εμάς να βλέπουμε τον κόσμο ευχαριστημένο, χαμογελαστό, διψασμένο για ακόμα περισσότερη δράση και μάθηση, όπως αντικρίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου όλους εσάς, τις γεμάτες γνώση Τετάρτες σε αυτόν εδώ τον χώρο».

Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα, Μπάμπης Αλεξανδράτος. Χαιρετισμό απηύθυνε η αντιδήμαρχος Παιδείας, Άννα Καπνιά-Μπούνα, η εκπαιδευτικός Μαρία Ευαγγελίου, η καθηγήτρια κα Σκαναβή Κωνσταντίνα, η συνεργάτιδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου κα Ζερβού και η νομική σύμβουλος της Ε.Κ.Π.Ο.Ι.Ζ.Ω κα Τζέγκα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ