Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού γέμισε χρώματα και υπέροχες τοιχογραφίες [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού επιστρέφοντας στα θρανία μετά την σχολική ανάπαυλα λόγω κορωνοϊού ενθουσιάστηκαν αντικρίζοντας ένα σχολείο τελείως διαφορετικό από αυτό που άφησαν πίσω τους στις αρχές Μαρτίου.

Το γκρίζο σχολικό κτίριο ανήκει στο παρελθόν καθώς χάρη στην πρωτοβουλία και τα έξοδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο ταλαντούχος ζωγράφος, Χρήστος Ρουμελιώτης, ανέλαβε δράση και οι εξωτερικοί τοίχοι του σχολείου γέμισαν από όμορφα χρώματα και φωτεινές τοιχογραφίες που φτιάχνουν την διάθεση και δημιουργούν μια νότα αισιοδοξίας σε όσους τις παρατηρούν.

Όπως μας δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων «Νερό, Γη, Αέρας και Χρώματα γέμισε η αυλή του σχολείου μας !Το ταξίδι του Χρήστου ολοκληρώθηκε με τα πιο ζωντανά χρώματα και τα πιο ζεστά συναισθήματα! Ευχόμαστε τα παιδιά μας να χαρούν το τελικό αποτέλεσμα και με χαρά να συναντηθούν πάλι στο σχολείο!Ο σύλλογος με αγάπη κατάφερε να ολοκληρώσει άλλο ένα μεγάλο έργο και να κάνει το 8ο δημοτικό ένα αξιοζήλευτο σχολείο

Κόντρα στο μαύρο, το γκρι και το φόβο του ιού, οι γονείς θέλησαν να «ντύσουν» με χρώμα τους τοίχους του σχολείου και να φτιάξουν μια πολύχρωμη πολιτεία που θα κάνει το ταξίδι της γνώσης των παιδιών μια ευχάριστη εμπειρία και συνάμα θα κάνει ακόμα ομορφότερη τη γειτονιά πέριξ του σχολείου.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη για δημιουργικότητα τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Οι τοιχογραφίες πλημμύρισαν το σχολείο με χρώμα, παιχνιδιάρικη διάθεση και το μεταμόρφωσαν σε έναν πανέμορφο χώρο μάθησης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ