Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης για το Ίδρυμα «Θεοτόκος» στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Μία βραδιά μπάσκετ γεμάτη ανθρωπιά πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή υπουργών, βουλευτών, παλαίμαχων παικτών μπάσκετ, Ολυμπιονικών και celebrities.
Οι συμμετέχοντες ένωσαν τις δυνάμεις τους με μία «Ασίστ στη συμπερίληψη» στο Κλειστό Γήπεδο Καματερού για έναν ιερό σκοπό, προωθώντας την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά.
Στο φιλανθρωπικό τουρνουά συγκεντρώθηκαν 10.000 ευρώ, που θα ενισχύσουν το σημαντικό έργο του Ιδρύματος «Θεοτόκος», το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, ολιστικής παρέμβασης και αποκατάστασης σε άτομα με Νοητικές Αναπτυξιακές Διαταραχές & Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, από την πρώιμη παιδική ηλικία έως την νεαρή ενήλικη ζωή.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, ο οποίος συμμετείχε και στον αγώνα μπάσκετ δήλωσε: «Στο φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργανώσαμε μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων της Βουλής είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε υπουργούς, Βουλευτές, Ολυμπιονίκες, παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΚ, της Unisystems, της EPSA A, celebrities, καθώς και τα παιδιά του ιδρύματος «Θεοτόκος» δημιουργώντας ένα εξαιρετικό και γιορτινό αγωνιστικό κλίμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν και συνετέλεσαν σε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία και φυσικά όλους εσάς για την αθόρυβη και ανιδιοτελή προσφορά σας καθώς και την Ένωση Γονέων που πάντα στέκεται δίπλα μας σε τέτοιες προσπάθειες».
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Άννα Καπνιά, εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη συμμετοχή του κόσμου και εξήρε το έργο του Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές «Θεοτόκος» και του προέδρου του Παναγή Καρέλλα.
Παρόντες στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ ήταν ακόμη Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, καθώς και η γενική γραμματέας Μαρία Σαπέλα και ο πρόεδρος των εργαζομένων Βουλής Σπύρος Δημοσχάκης.
Αρωγοί της εκδήλωσης ήταν η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αγίων Αναργύρων-Καματερού, η Ένωση Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), το Εργατικό Κέντρο Αθηνών και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ ΕΚΑ BASKET «Νίκος Γκάλης».
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σταθόπουλος.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024