Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Ένας… Νέος Κόσμος στην Αθήνα!

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυο αθλητικά κέντρα και δυο παιδικές χαρές αναγεννήθηκαν στο Νέο Κόσμο, μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων με αποκλειστική δωρεά και υλοποίηση από το ‘Ιδρυμα Ωνάση.

Τα γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται στο 39ο αθλητικό κέντρο στη συμβολή των οδών Σαρκουδίνου & Κασομούλη και στο 60ο αθλητικό κέντρο στην οδό Χέλντραϊχ στο Πάρκο Δουργουτίου έγιναν τεράστιοι καμβάδες για τοιχογραφία!

Ο SAME 84, δημιουργεί στο γήπεδο μπάσκετ στο 39ο αθλητικό κέντρο ένα γιγαντιαίο αφηρημένο γκράφιτι και ο εικαστικός Ath1281, στο 60ο αθλητικό κέντρο φιλοτεχνεί έναν φαντασιακό κόσμο όπου άνθρωπος, πανίδα και χλωρίδα δημιουργούν από κοινού μία αθλητική ομάδα, την ‘teamearth’ με στόχο τη νίκη.

Οι παιδικές χαρές στα δύο κέντρα ανακαινίστηκαν ολικά. Με δάπεδο ασφαλείας και νέα δημιουργικά όργανα παιχνιδιού. Πολυσύνθετα δεντρόσπιτα, σπιτάκια νηπίων με πύργους, γέφυρες, πάνελ δραστηριότητας, τούνελ, τσουλήθρα, κούνιες, δίσκους ισορροπίας, τραμπάλες αλλά και τραμπολίνο όλα με φυσικά υλικά και πιστοποίηση TUV. Ειδική μέριμνα με αντίστοιχο κατάλληλο εξοπλισμό και για ΑμεΑ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ