Connect with us

Αιγάλεω

Εντυπωσίασαν οι δημιουργίες των μαθητών που συμμετείχαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Αττικής “FIRST® LEGO® LeagueChallenge Αθήνα”

Published

on

Στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Αττικής “FIRST® LEGO® LeagueChallenge Αθήνα”, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από την Eduact και την Περιφέρεια Αττικής, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αφορούσε στην έρευνα, την επίλυση προβλημάτων, τον προγραμματισμό και την ρομποτική.

 

 

 

 

Εισήγαγε σε παιδιά ηλικίας 9-16 τις έννοιες της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (STEM) μέσω μιας διασκεδαστικής, και πρακτικής μάθησης. Οι συμμετέχοντες απέκτησαν πραγματική εμπειρία επίλυσης προβλημάτων μέσω ενός καθοδηγημένου, παγκόσμιου προγράμματος ρομποτικής.

 

[banner id=”143729″]

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ