Αιγάλεω
Καμιά αύξηση στα δημοτικά τέλη φέτος στο Αιγάλεω
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2018/10/dimotika_telh5.jpg)
Με μεγάλη πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο, υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Γκίκα, να μην υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση στους δημότες και τα καταστήματα του Αιγάλεω για την επόμενη χρονιά.
«Είναι ευθύνη μας, να διαχειριστούμε τους περιορισμένους πόρους που έχει στη διάθεση της η τοπική αυτοδιοίκηση και να μην μετακυλίουμε στους ανθρώπους της περιοχής το κόστος των οικονομικών δεδομένων του δήμου», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος, και συνέχισε «αλλά να δίνουμε καθημερινό αγώνα μαζί τους, απέναντι στις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο στόχος που έχει τεθεί, είναι η ορθολογική διαχείριση διαθέσιμων πόρων μετά από τις περικοπές, πέρα από άκαιρες και ανεφάρμοστες προτάσεις μαζί με υποσχέσεις που δεν πραγματοποιούνται στο τέλος, όπως όλοι γνωρίζουν πλέον», κατέληξε ο Δήμαρχος.
Οι συντελεστές τελών καθαριότητας, φωτισμού και φόρου ηλεκτροδοτημένων ακινήτων θα παραμείνουν σταθεροί για το επόμενο έτος στο Αιγάλεω.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας