Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Ολοκληρώθηκε η 3η Attica Green Expo με τη συμμετοχή του Δήμου Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών και μαθητών από όλη την Αττική, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 η έκθεση Attica Green Expo, στην οποία συμμετείχε με δικό του περίπτερο ο Δήμος Αιγάλεω.

Το μεγαλύτερο ECO Meet της χώρας διοργανώθηκε στον χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου και αποτέλεσε μία ευκαιρία ανοιχτού διαλόγου για τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που συμμετείχαν, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Περισσότεροι από 12.000 μαθητές από σχολεία των Δήμων που συμμετείχαν επισκέφθηκαν την έκθεση, περιηγήθηκαν στον χώρο και μυήθηκαν στην αξία της ανακύκλωσης, της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος, μέσα από ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια. Τα παιδιά υποδέχθηκε η μασκότ της έκθεσης, ο Φύλλος, ενώ φεύγοντας έλαβαν και όμορφα αναμνηστικά δώρα.

Στην Attica Green Expo παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή της πόλης ο δήμαρχος Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Νίκος Νικολακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Μακαρατζής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ