Αιγάλεω
Ο Δήμος Αιγάλεω στηρίζει νέους και ευπαθείς ομάδες

Υπεγράφη η σύμβαση «Δράσεις και εργαλεία για την προώθηση των ευπαθών ομάδων και των νέων στην απασχόληση στο Δήμο Αιγάλεω» από τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα και την εκπρόσωπο της εταιρείας , Θεοδώρα Μανωλίτση.
Το έργο αφορά στην ανάπτυξη και εφαρμογή πιλοτικών δράσεων για την ενημέρωση, την παροχή συμβουλών, για την κατάλληλη προετοιμασία και την προώθηση των ευπαθών ομάδων που βρίσκονται σε εργασιακή ηλικία, καθώς και των νέων, στην απασχόληση στο Δήμο Αιγάλεω, στο πλαίσιο της ΟΧΕ/ΒΑΑ της Δυτικής Αθήνας (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο “ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ”). Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι η Περιφέρεια Αττικής. Σημειώνεται δε ότι, ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης της ΟΧΕ/ΒΑΑ Δυτικής Αττικής είναι ο ΑΣΔΑ.
«Στηρίζουμε ενεργά την προσπάθεια των ευπαθών ομάδων και των νέων ανθρώπων να αναζητήσουν τις κατάλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και την ένταξή τους στην εργασία με στόχο τη μείωση της ανεργίας» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ