Αιγάλεω
Το Αιγάλεω έδειξε την αγάπη του στα ζώα της πόλης
Σε μια όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του άλσους Μπαρουτάδικο, ο Δήμος Αιγάλεω γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Δεκάδες δημότες αρκετοί εκ των οποίων με τα αγαπημένα τους τετράποδα, βρέθηκαν στο άλσος και είχαν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις δράσεις του Δήμου.
Πολύ ευχάριστη ήταν και η παρουσία των μικρών μας φίλων, που επιδόθηκαν σε έναν άτυπο διαγωνισμό ζωγραφικής με εικόνες από ζώα, παίρνοντας στο τέλος και το δωράκι τους. Ούτε οι μεγαλύτεροι όμως έμειναν παραπονεμένοι, καθώς τους περίμενε από ένα γλαστράκι με λουλούδια.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων έρχεται να μας θυμίσει ότι το κάθε ζώο, πρέπει να έχει την ανάλογη φροντίδα και προς αυτή την κατεύθυνση η ευαισθητοποίηση της καθεμίας και του καθενός από εμάς, είναι ιδιαιτέρως σημαντική.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας