Αιγάλεω
Το Αιγάλεω στα γιορτινά του στο άναμμα του δέντρου με τον Γ. Τσαλίκη

Με δυνατό παλμό στην κατάμεστη πλατεία Εσταυρωμένου ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο στολισμένο Αιγάλεω, ενώ η πόλη έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της με τα σχολεία, τους συλλόγους και τα σωματεία να προετοιμάζονται να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα την ωραιότερη εποχή του χρόνου.
Το έναυσμα για την αρχή των πολιτιστικών εκδηλώσεων έδωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας και η πόλη μπήκε επίσημα σε εορταστικό κλίμα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της.
Ο Γιώργος Τσαλίκης απογείωσε το πλήθος με το χαρακτηριστικό του στυλ, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής. Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Αιγάλεω με τους χαμογελαστούς ανθρώπους και τα ανοιχτά μαγαζιά της περιοχής που έδιναν έναν φωτεινό χρώμα Χριστουγέννων, επιβεβαίωσε το βασικό σύνθημα αυτής τη χρονιάς πως “φέτος μένω στην πόλη”!
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024