Αλίμου
Δήμος Αλίμου: Σε πλήρη εξέλιξη το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη

Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη και όλων των γύρω δρόμων είναι σήμερα σε πλήρη εξέλιξη.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εκτεταμένο και σημαντικό έργο, που ο Δήμος Αλίμου σχεδίαζε και διεκδικούσε για πολλά χρόνια, ώστε να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα με τις πλημμύρες δρόμων και ιδιοκτησιών από τις έντονες βροχοπτώσεις.
Η εκτέλεση του έργου είναι πλέον πραγματικότητα, χάρη στη χρηματοδότηση και την επίβλεψη από την Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ (κόστος 7.000.000 € προ εκπτώσεων).
Όπως κάθε έργο τόσο μεγάλης κλίμακας, αναμένεται να ταλαιπωρήσει για ικανό χρονικό διάστημα τους κατοίκους των περιοχών, όπου κάθε φορά γίνονται εργασίες (κατασκευάζονται οι υπόγειοι αγωγοί και τα φρεάτια, οδηγώντας τα νερά της βροχής στη θάλασσα).
Για αυτό η Δημοτική αρχή παρακαλεί θερμά για την κατανόηση των πολιτών και ζητεί συγγνώμη για την αναστάτωση που αναπόφευκτα προκαλείται στην καθημερινότητά τους.
Προκειμένου να διευκολυνθούν όσο γίνεται οι πολίτες και να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία τους, ο Δήμος θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδο των εργασιών και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμόζονται.
Ανακοινώνεται στο κοινό ότι :
- Αύριο παραδίδεται ξανά στη χρήση των πολιτών το τμήμα της οδού Θεμιστoκλέους από την Υψηλάντου έως την Κανάρη.
- Το τμήμα της οδού Κανάρη από Θουκυδίδου έως Φιλελλήνων παραμένει κλειστό, λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων.
- Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν εργασίες και σε τμήμα της οδού Κανάρη (από Αριστοτέλους έως Θουκυδίδου), καθώς και σε τμήμα της οδού Θουκυδίδου (από Κανάρη έως Μεγίστης). Οι εργασίες αυτές θα διαρκέσουν 2 περίπου μήνες, στη διάρκεια των οποίων οι δρόμοι θα είναι κλειστοί και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα της φωτογραφίας. Με γαλάζιο χρώμα φαίνεται η περιοχή που είναι ήδη κλειστή και οι εργασίες προχωρούν, ενώ με κόκκινο χρώμα η περιοχή που σύντομα θα κλείσει για εργασίες.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ