Αλίμου
Εντυπωσιακές εικόνες από την τοποθέτηση της πεζογέφυρας στον Άλιμο [Βίντεο]
Τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε ο Άλιμος και ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, με αφορμή τη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στην παραλιακή για την τοποθέτηση του καταστρώματος της πεζογέφυρας.
“Οι εργασίες εξελίχθηκαν σύμφωνα με το πλάνο και μάλιστα η παραλιακή θα αποδοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία” δήλωσε στα ΜΜΕ ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης.
“Είναι ένα έργο που το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη, για 2,5 χρόνια οι διερχόμενοι οδηγοί έκαναν μεγάλη υπομονή και τους ευχαριστούμε. Είχαμε μεγάλη ανάγκη αυτή την πεζογέφυρα, γιατί έτσι όπως ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, έτσι ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια οι πεζοί που προσπαθούσαν να περάσουν από την πόλη απέναντι στην παραλία. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο σημείο είχαμε πολλά τροχαία.
https://www.facebook.com/ILoveAlimos/videos/3134005173325996/
Το κατάστρωμα της γέφυρας το σήκωσαν με τρεις τεράστιους γερανούς. Είχε έρθει εδώ σε κομμάτια, εδώ και 15 ημέρες και συναρμολογήθηκε σε ένα σημείο της παραλιακής που είχε μετατραπεί σε εργτάξιο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας