Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Στην τελική ευθεία για το άνοιγμα των σχολείων ο Δήμος Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 άνοιξαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αλίμου, ενώ σε λίγες ημέρες ανοίγουν και τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Μετά τις τεχνικές εργασίες συντήρησης – επισκευών – αναβάθμισης των σχολείων της πόλης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα συνεργεία του Δήμου ολοκλήρωσαν τις εργασίες φροντίδας των κήπων και των χώρων πρασίνου των Παιδικών Σταθμών, ενώ μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται και η αντίστοιχη περιποίηση του πρασίνου και στα σχολεία του Αλίμου.

“Οι μαθητές θα βρουν τους σχολικούς χώρους όμορφους, φροντισμένους, καθαρούς, ασφαλείς και φιλόξενους!”, δηλώνει η δημοτική αρχή.

Φυσικά, οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων συνεχίζονται και σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς τα σχολεία είναι «ζωντανοί οργανισμοί» και απαιτούν ασταμάτητη μέριμνα για μικρά και μεγάλα ζητήματα, κάθε μέρα, κάθε λεπτό.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η πόλη του Αλίμου έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ένα από τα πιο ψηλά επίπεδα υλικοτεχνικής υποδομής, ασφάλειας και ποιότητας που θα συναντήσει κανείς σε ελληνικά σχολεία, όπως αναφέρει, και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι εργάζονται καθημερινά για αυτόν τον σκοπό, αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου Αλίμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ