Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Γιορτή Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και πλήθους γονέων και συγγενών η γιορτή των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, στο χώρο του Arena Soccer Club.

Τα 450 παιδιά που φιλοξενούνται στους 11 Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς 2023-2024 να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά με τους φίλους τους στη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που στήθηκε με πολλή φαντασία και  παιχνίδια.

Στο θερμό καλωσόρισμά του, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι η γιορτή σηματοδοτεί το τέλος της χειμερινής εκπαιδευτικής περιόδου και την αρχή του καλοκαιριού και αναδεικνύει την προσπάθεια όλων για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Από τη νέα χρονιά, οι υποδομές των Σταθμών ενισχύονται με ένα ακόμη Βρεφονηπιακό Σταθμό που θα λειτουργεί μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούνται ακόμη περισσότερα Μαρουσιωτάκια.

Ο αντιδήμαρχος, κ. Πέτρος Κόνιαρης, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη διαρκή στήριξή του στον καθημερινό αγώνα, καθώς και την προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας, Ζωή Ιορδάνου, τις εκπαιδευτικούς και το προσωπικό.

Επίσης, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η προσπάθεια για ποιοτικές υπηρεσίες θα συνεχισθεί με το ίδιο μεράκι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Λέκκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Δήμητρα Ρώτα, Ευτυχία Παρασύρη και Χρυσόστομος Σχινάς.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ