Αμαρουσίου
Δήμος Αμαρουσίου: Αναμέτρηση στο “παρκέ” του Σ. Λούης για δημοτική αρχή και Ενωμένο Μαρούσι

Σε ανακοίνωση σχετικά με το κόστος της επισκευής του κλειστού “Σπύρος Λούης” προχώρησε η παράταξη “Ενωμένο Μαρούσι”, ανοίγοντας νέα “κόντρα” με τη δημοτική αρχή.
Όπως αναφέρει σχετικά: “Η διοίκηση του κ. Αμπατζόγλου έχει αποθρασυνθεί και μετά τα έργα και τις υπηρεσίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα την πανδημία, επιχειρεί να προχωρήσει στην ανακαίνιση του εμβληματικού κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας «Σπύρος Λούης», έργου που κοστολογεί με 1.180.000 ευρώ, με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες!
Νέο εμπόριο ψευδών ειδήσεων από τον κ. Καραμέρο, αυτή τη φορά για το «Σπύρος Λούης»
Η δημοτική αρχή της πόλης έσπευσε να απαντήσει ως εξής: “Κατά την προσφιλή του τακτική ο κ. Καραμέρος χρησιμοποιεί ψευδείς ειδήσεις και πηχυαίους τίτλους για να δικαιολογήσει τη δική του απουσία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου.
Το τελευταίο εμπόριο ψευδών ειδήσεων αφορά στο πώς, τι και γιατί, αφορά στις πολυσύνθετες εργασίες ανακαίνισης του εμβληματικού κλειστού γηπέδου «Σπύρος Λούης». Αλήθεια, ο κ. Καραμέρος που απλοποιεί και μηδενίζει τα πάντα, δεν γνωρίζει πως το «Σπύρος Λούης» στερείται στατικής επάρκειας και άρα δεν μπορούν να γίνουν αγώνες;
Στην παραπληροφόρηση και λάσπη του κ. Καραμέρου περί δήθεν αδιαφανών διαδικασιών απαντούμε με τις σχετικές μελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου που προκύπτουν βάσει των επίσημων τιμολογίων του Κράτους. Απαντούμε με τις εγκρίσεις των Νομικών μας Υπηρεσιών. Απαντούμε τέλος με το γεγονός ότι συμβάσεις του ύψους του ποσού που απαιτούνται για έργα όπως η ανακαίνιση και θωράκιση του «Σπύρος Λούης», δεν προχωρούν αν δεν έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Κράτους.
Το ότι ο κ. Καραμέρος δεν θέλει επί ημερών Θ. Αμπατζόγλου, το «Σπύρος Λούης» να γίνει και πάλι αθλητικός φάρος για όλη την Αττική είναι σαφές. Το ότι ο Κ. Καραμέρος δεν θέλει να γίνει τίποτα στην πόλη, γιατί έχει μάθει να πολιτεύεται στην καταστροφή και τη μιζέρια, το γνωρίζουν όλοι.
Τον αφήνουμε στο σκοτάδι της σκέψης του. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την πόλη μας, πιο όμορφη, καθαρή και σύγχρονη, στο ακριβές πλαίσιο της νομιμότητας και της διαφάνειας. Μόνος μας οδηγός, η αγάπη μας για το Μαρούσι. Και αυτό, μετά από δύο σχεδόν έτη δημιουργικής και επιτυχημένης διοίκησης, το αντιλαμβάνονται και το ζουν όλοι οι Μαρουσιώτες.”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ