Αμαρουσίου
Δύο νέοι μόνιμοι υπάλληλοι προστίθενται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου
Την ορκωμοσία των νέων εργαζομένων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.
Με νέους μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου με την εισδοχή δύο ακόμα επιλαχόντων της προκήρυξης του 2008 του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
Σε συνέχεια της διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2017, έχουν ενταχθεί στο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου συνολικά 70 άτομα. Μέχρι στιγμής, μέσα στο 2019 περισσότερα από 30 άτομα έχουν αναλάβει καθήκοντα σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου, ενώ η διαδικασία απορρόφησης επιλαχόντων της συγκεκριμένης προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη.
Καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους που θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου, μίλησε για μία εποικοδομητική συνεργασία με στόχο το όφελος της πόλης και της τοπικής κοινωνίας.
«Ξεκινάμε τη θητεία μας υποδεχόμενοι νέους εργαζομένους στην υπηρεσία της πόλης και των δημοτών μας. Στηριζόμαστε στους ανθρώπους μας για να κάνουμε το Μαρούσι πόλη πρότυπο στην εξυπηρέτηση του πολίτη, μία πόλη καθαρή, ασφαλή και φιλική. Σε αυτή την προσπάθεια όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε, πολίτες και εργαζόμενοι. Κάθε εργαζόμενός μας μέσα από την εποικοδομητική αξιοποίηση της εμπειρίας, των ιδιαίτερων γνώσεων και δεξιοτήτων του, μπορεί να γίνει συμμέτοχος στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου, της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής στην πόλη όπου ζούμε, εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε. Κάθε πολίτης μπορεί να γίνει συνεργάτης μας μέσα από τους μηχανισμούς αμφίδρομης επικοινωνίας με τον Δήμο, που αναβαθμίζουμε καθημερινά, στην προσπάθειά μας να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και περιποιημένη».
Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε, παρουσία και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Στέφανου Τσιπουράκη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας