Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Λήξη της φετινής χρονιάς για τη Μοντέρνα Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγαπημένες επιτυχίες από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή ερμήνευσαν επί σκηνής στην Πλατεία Ηρώων Αμαρουσίου οι σπουδαστές της ορχήστρας και των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, σε μία εμφάνιση επ’ ευκαιρίας της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.

Εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη θερμά τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στη συναυλία, καθώς και τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής μουσικής παράστασης, επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή του Δημοτικού Ωδείου στην προώθηση της μουσικής παιδείας μεταξύ των νέων.

Υπό την ενορχήστρωση του Μαρίνου Γαλατσινού και την καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση της Φωτεινής Κοσκόρου, ερμηνεύτηκαν τραγούδια των Λ. Μαχαιρίτσα, Μ. Χατζηγιάννη, Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Κοργιαλά, Ν. Ζιώγαλα, Γ. Σπανού, Ντέμη Ρούσου, Αντ. Βαρδή, με τον Φίλιππο Πασσαλίδη και τη Χριστίνα Σπηλιακοπούλου στο τραγούδι.

Στη μουσική βραδιά παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Βουρλάκη, Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού, Άννα Βαγιωνά, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ