Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η τελετή αγιασμού του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Εστία του 3ου Συστήματος και παράλληλα γιορτάστηκαν τα 10 χρόνια επαναλειτουργίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου 2014-2024.

Ο Αρχηγός του Συστήματος Νίκος Μπόγδανος αναφέρθηκε στο επιτελείο των βαθμοφόρων, καλωσορίζοντας τους νέους βαθμοφόρους, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς τους γονείς και το Δήμο Αμαρουσίου για την βοήθεια που προσφέρουν στο Σύστημα.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Αντουανέτα Καλλέγια-Γαδ καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου και τους γονείς και ζήτησε να στηρίξουν το έργο της Επιτροπής ενόψει της πραγματοποίησης διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τη δεκαετή επαναλειτουργία του Συστήματος έγινε παρουσίαση των προσκοπικών δρώμενων και παρουσιάστηκαν διαφάνειες από τα 10 έτη προσφοράς του Συστήματος στη νεολαία της πόλης.

Τιμήθηκαν επίσης ο πρωτεργάτης και οι πρωτεργάτριες της επαναλειτουργίας του Συστήματος. Ο Αλέκος Μπόττας, η Νίνα Φιλίππου, η Χριστίνα Ντελή και η Γεωργία Καραντανίδη.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φανή Λέκκα, Μαρία-Δήμητρα Ρώτα, Ευτυχία Παρασύρη και Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ