Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Νέες προσθήκες στην παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» την πρωτοετή φοιτήτρια στο τμήμα της Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ Ευτυχία Παρασύρη και δηλώνει:

«Η Ευτυχία Παρασύρη μία Μαρουσιώτισσα μόλις 18 χρονών, με τον δυναμισμό της ηλικίας της και τις φρέσκιες ιδέες της, συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Σε αυτή τη νέα ομάδα που συγκροτούμε, υπάρχει δημιουργικός χώρος και χρόνος για όλες και όλους, όπως για το νεαρότερο μέλος μας, την Ευτυχία.

Το πρόγραμμά μας για το μέλλον του Αμαρουσίου εμπνέει τη νεολαία μας, οδηγεί την πόλη μας ακόμη πιο Ψηλά!».

Ακόμη, ο Δήμαρχος καλωσορίζει τον ασφαλιστικό σύμβουλο Χρήστο Αναστασόπουλο και δηλώνει:

 

rbt

«Η Χρήστος Αναστασόπουλος Μαρουσιώτης καταξιωμένος επαγγελματίας, συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Ο  συνδυασμός μας πλαισιώνεται από ανθρώπους της αγοράς που παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και ταυτόχρονα έχουν σύγχρονες ιδέες για το μέλλον της πόλης μας».

Τέλος, καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον Ιατρό Ορθοπαιδικό Χειρουργό Διευθυντή Ε.Σ.Υ. Νοσοκομείου ΚΑΤ, Χρήστο Κυριακόπουλο και δηλώνει:

 

 

«Ο Χρήστος Κυριακόπουλος είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας, ένας Μαρουσιώτης Ιατρός, με διακρίσεις και πολυετή προσφορά στη Δημόσια Υγεία και στις πιο μάχιμες θέσεις. Συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, υψηλή επιστημονική κατάρτιση και αγάπη για προσφορά στους συμπολίτες μας και το Μαρούσι».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ