Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Νέος κύκλος μαθημάτων εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων στις νέες τεχνολογίες για τα μέλη του ΚΑΠΗ στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας νέος κύκλος μαθημάτων εκμάθησης των βασικών δεξιοτήτων στις νέες τεχνολογίες (κινητά και tabletς) για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ξεκίνησε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου με τη Samsung Elektronics Hellas και της συνεχιζόμενης εφαρμογής του προγράμματος «Καινοτομία σε Κάθε Ηλικία».

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο κεντρικό κτήριο της εταιρίας Samsung (Κηφισίας 24Α, Μαρούσι) κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, 10:00-12:00, και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Τους/τις συμμετέχοντες/ουσες υποδέχθηκαν εκ μέρους της εταιρείας ο πρόεδρος, Mr.Hans Kim, η υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος, Mrs Hyeeun Jannie Jeon, οι δύο εκπαιδευτές και προσωπικό της εταιρείας.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος συνόδευσε τα μέλη του ΚΑΠΗ, απευθύνοντας χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την προσφορά, την άψογη συνεργασία, την αγάπη και την ευαισθησία προς τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μεταφέρονται στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων με λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας συνοδεία νοσηλευτή του ΚΑΠΗ.

Σημειώνεται ότι ο επόμενος κύκλος μαθημάτων στο Κεντρικό ΚΑΠΗ ( Περικλέους 22) θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 12:00π.μ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ