Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ξεσήκωσε το μαρουσιώτικο κοινό ο Στέλιος Ρόκκος με τη φιλική συμμετοχή του Ηλία Βρεττού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια sold out μουσική παράσταση από τον Στέλιο Ρόκκο απόλαυσε το μαρουσιώτικο κοινό την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, στο χώρο του Αίθριου Θεάτρου (Λ. Κηφισίας 219).

Ο αγαπημένος και καταξιωμένος ερμηνευτής συνομίλησε μουσικά με το κοινό στη συναυλία του με τίτλο «Πάει», δημιουργώντας μια επαφή άμεση, αμφίδρομη και μοναδική με τους θεατές.

Έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Λαζαρίδου και με τη φιλική συμμετοχή του Ηλία Βρεττού, ερμήνευσαν τραγούδια, μεγάλες και αγαπημένες επιτυχίες, δικές τους αλλά και διαχρονικές, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους και μετατρέποντας τη μουσική βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου, συνεχάρη τον Στέλιο Ρόκκο και τη μουσική μπάντα του για την εξαιρετική βραδιά και επίσης ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού, Νικόλαο Πέππα και τα στελέχη της αρμόδιας Δ/νσης για το μεράκι και την αφοσίωση στη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Από τη δική του πλευρά, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου και για την πολύ όμορφη εμπειρία που έζησε.

Τη μουσική παράσταση παρακολούθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Βουρλάκη, Παναγιώτης Σαγρής, Κυριακή Κανάρη, Ευτυχία Παρασύρη, Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ